Client solutions

Kleinere ondernemingen hebben nood aan moderne ICT-toepassingen die efficiënt en betrouwbaar zijn. En daarvoor heeft u niet altijd een centrale server nodig. Samen bekijken we welke oplossingen u nodig heeft om de slagkracht en doeltreffendheid van uw computerpark te vergroten. We selecteren de juiste elementen en stellen een gepersonaliseerd menu samen, op maat van uw onderneming.

collaboration

Online collaboration

Bent u al mee met de nieuwe manier van werken? Gedaan met de vele tijdrovende interne vergaderingen. Gedaan met zoeken naar het juiste document. Gedaan met onoverzichtelijke e-mailstromen die u van uw werk afhouden. Met innovatieve online collaboration tools verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers.

U wilt altijd en overal toegang hebben tot uw bedrijfsdocumenten? U wilt projecten samen met collega’s en/of klanten snel en eenvoudig uitwerken? Kom dan zeker met ICTPACTS praten. We vinden gegarandeerd een oplossing die uw efficiëntie bevordert.


Hardware solutions

De hardware is de fysieke ruggengraat van uw bedrijfsorganisatie. Door de juiste selectie van krachtige desktop computers en mobiele laptops lopen uw bedrijfsprocessen gesmeerd en kan uw personeel snel en professioneel handelen. ICT PACTS levert u een hardware pakket op maat van uw bedrijf. We staan u bij met raad en daad en sluiten alles aan. Wij gaan voor een totaalservice.


Contacteer ons

Beveiliging van uw systemen

Virussen en andere bedreigingen ondermijnen de efficiëntie en continuïteit van uw organisatie. Ze kunnen zelfs uw hele ICT-systeem platleggen. Gelukkig kan u zichzelf wapenen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met onze state-of-the-art security-oplossingen, zorgen wij voor de ultieme beveiliging van uw ICT-systemen. Zo bent u zeker van ICT-oplossingen die blijven werken.


security

Gepersonaliseerde training

De wereld staat niet stil. Ook de ICT-branche evolueert aan een ongezien tempo. ICT-toepassingen worden niet alleen complexer, maar ook doeltreffender. Tenminste als u weet hoe u ermee moet omgaan. Met de gepersonaliseerde training van ICT PACTS bent u binnen de kortste keer weer helemaal mee. Zo haalt u het maximum uit uw hardware en software pakketten.

dataprotection

Bescherming van bedrijfsinformatie

Of u uw bedrijfsgegevens nu bijhoudt op uw PC of in de cloud, u wil er steeds zeker van zijn dat deze gegevens niet verloren gaan of ten prooi vallen aan indringers van buitenaf. Daarom kan u niet zonder een goede databeveiliging. Wij zorgen voor efficiënte backup-systemen waardoor u nooit gegevens verliest. Bovendien beschermen wij uw vertrouwelijke data tegen ongewenste pottenkijkers.


remote

Support
op maat

Een computer die niet wil opstarten? Vreemde foutmeldingen die uw software lamleggen? Een traag werkend ICT-systeem? Een probleem met uw PC komt altijd ongelegen. Met onze support packs op maat lossen wij uw probleem onmiddellijk op. Want het enige wat telt, is dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.


service

Client solutions


meer info


service

Server solutions


meer info


service

Support


meer info


Interessante nieuwtjes

Wij informeren u graag over de nieuwste trends en de meest recente ontwikkelingen in ons domein.
Ontvangt u graag nuttige tips, aankondigingen van spetterende acties en de laatste nieuwtjes over ICT PACTS in uw mailbox?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u gemakkelijk van alles op de hoogte.