ICT PACTS logo

Over ICT PACTS

ICT PACTS is een totaalleverancier van ICT-oplossingen en ICT-diensten voor kleine en middelgrote ondernemingen. ICT PACTS is betrokken bij uw onderneming. Wij willen u leren kennen, als bedrijf, maar ook als mens. Dat is uw garantie op een ICT-partner die begrijpt wat u echt vooruit helpt.

Samen met u gaan wij op zoek naar een ICT-infrastructuur op maat van uw organisatie. Zo krijgt uw bedrijf en personeel alles wat het nodig heeft om succesvol te zijn. Uiteraard zijn onze ICT-oplossingen efficiƫnt en kwaliteitsvol.
En als het dan toch een keer misloopt, geniet u met een aangepast support-plan van ondersteuning waar, wanneer en hoe u het wil.

quote

ICT PACTS, de partner
voor uw ICT op maat

ICT PACTS heeft meer dan 12 jaar ervaring in de sector en werkt samen met gevestigde waarden zoals DELL, Microsoft en VMware. Zo bent u zeker van kwalitatieve ICT-oplossingen en kan u op beide oren slapen.

CONTACTEER ONS

quote
Bart
Bart

Bart Peeters

Altijd klaar voor de klant

Bart studeerde in 2000 af met een graduaat in de elektronica aan de Hogeschool Antwerpen. Hij startte zijn professionele loopbaan bij Belgacom ICT (toen nog Telindus). De jaren daarna kon hij zijn passie voor ICT, projectmanagement en oplossingsgericht denken, kwijt bij verschillende gespecialiseerde ICT-leveranciers.

In 2014 sloeg Bart zelfstandig zijn vleugels uit als ICT PACTS waarmee hij zijn expertise graag ten dienste stelt van kleine en middelgrote ondernemingen. Hij is het eerste aanspreekpunt van de klanten en begeleidt hen naar de beste oplossing.