Server solutions

Grotere ondernemingen kunnen niet zonder aangepaste ICT-oplossingen. Een server kan simultaan grote hoeveelheden taken uitvoeren. Het is een cruciaal onderdeel van de ICT-infrastructuur van uw organisatie.

Afhankelijk van uw bedrijfsnoden selecteren wij de juiste serveroplossingen, bij u ter plaatse of in de cloud. Zo garanderen wij u een ICT-oplossing die 24x7 beschikbaar is, een maximale betrouwbaarheid biedt en tegen zware belastingen is opgewassen.

monitoring

Monitoring van uw systemen

Een moderne serveromgeving is complex. Waar ze zich ook bevindt, ze moet goed opgevolgd worden, tot in elk detail, zeven dagen op zeven, dag en nacht. Dankzij een efficiënte monitoring van uw omgeving voorkomen wij dat uw server uitvalt of dat zijn performantie zakt. ICT PACTS heeft hiervoor de nodige technologie en expertise in huis. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de goede werking van uw ICT-omgeving en de veiligheid van uw gevoelige bedrijfsgegevens.


Connectiviteit

Alles begint bij een goede verbinding. Om het maximum te halen uit uw server en ICT-pakketten kan u niet zonder een stabiele connectie en een doordacht netwerk. Heeft u nood aan een remote datacenter voor de opslag en het beheer van uw bedrijfsdata? Wilt u een remote back-up zodat uw gegevens nooit verloren gaan? ICT PACTS zorgt voor een netwerk dat altijd en overal doet wat u ervan verlangt. Efficiënt, snel en betrouwbaar.


cloudoplossing
bescherming_server

Bescherming van bedrijfsinformatie

Of u uw bedrijfsgegevens nu bijhoudt op uw lokale server of in de cloud, u wil er steeds zeker van zijn dat deze gegevens niet verloren gaan of ten prooi vallen aan indringers van buitenaf. Daarom kan u niet zonder een goede databeveiliging. Wij zorgen voor efficiënte backup-systemen waardoor u nooit gegevens verliest. Bovendien beschermen wij uw vertrouwelijke data tegen ongewenste pottenkijkers.


hardware

Hardware

De hardware is de fysieke ruggengraat van uw bedrijfsorganisatie. Door de juiste selectie van een performante server en krachtige PC’s lopen uw bedrijfsprocessen gesmeerd en kan uw personeel snel en professioneel handelen. ICT PACTS levert u een integrale ICT-omgeving op maat van uw bedrijf, met de juiste hoeveelheid geheugen, processor capaciteit en datastorage.


beveiliging_server

Beveiliging van uw systemen

Virussen en andere bedreigingen ondermijnen de efficiëntie en continuïteit van uw organisatie. Ze kunnen zelfs uw hele ICT-systeem platleggen. Gelukkig kan u zichzelf wapenen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met onze state-of-the-art security-oplossingen, zorgen wij voor de ultieme beveiliging van uw ICT-systemen. Zo bent u zeker van ICT-oplossingen die blijven werken.


remote_server

Support op maat

Een computer die niet wil opstarten? Vreemde foutmeldingen die uw software lamleggen? Een traag werkende server? Een probleem met uw ICT-omgeving komt altijd ongelegen. Met onze support packs op maat kiest u de ondersteuning die u nodig heeft. Eén telefoontje volstaat. En u komt niet terecht bij een onpersoonlijke helpdesk, maar bij Geoffrey of Bart. Wij lossen uw probleem onmiddellijk op. Want het enige wat telt, is dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.


Gepersonaliseerde training

De wereld staat niet stil. Ook de ICT-branche evolueert aan een ongezien tempo. ICT-toepassingen worden niet alleen complexer, maar ook doeltreffender. Tenminste als u weet hoe u ermee moet omgaan. Met de gepersonaliseerde training van ICT PACTS bent u binnen de kortste keren weer helemaal mee. Zo haalt u het maximum uit uw hardware en software pakketten.


Contacteer ons
service

Client solutions


meer info


service

Server solutions


meer info


service

Support


meer info


Interessante nieuwtjes

Wij informeren u graag over de nieuwste trends en de meest recente ontwikkelingen in ons domein.
Ontvangt u graag nuttige tips, aankondigingen van spetterende acties en de laatste nieuwtjes over ICT PACTS in uw mailbox?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u gemakkelijk van alles op de hoogte.