Support

Als bedrijf bent u elke minuut van de dag in de weer voor uw klanten. Projecten lopen, deadlines komen dichterbij, dringende mails moeten verstuurd worden, … Een onverwacht ICT-probleem komt altijd ongelegen.

Maar geen paniek! Wij staan klaar om uw systemen snel terug op te starten en al uw vragen te beantwoorden. Dankzij een continue monitoring van uw systemen kunnen we de problemen in sommige gevallen zelfs voor zijn. Onze supportplannen op maat zijn een garantie op de continuïteit van uw dienstverlening.

support_fast

Client support plan

Een unieke onderneming zoals die van u verdient de juiste ondersteuning. Afhankelijk van de grootte en de noden van uw business kiest u zelf een aangepast support plan. Verwacht u support voor slechts één gebruiker, enkele machines of tientallen systemen? Wij bieden u fulltime ondersteuning vanop afstand gedurende de kantooruren. Indien nodig komen we ook bij u ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.


Contacteer ons
support_fast

Server support plan

Ook voor uw serveromgeving bieden wij enkele support plannen op maat van uw organisatie. Met ons basis support plan staan wij graag in voor het patch management van uw ICT-infrastructuur. Wij testen en installeren alle vereiste patches zodat uw systemen veilig en efficiënt blijven werken. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ook voor een volledige ondersteuning van uw serveromgeving inclusief remote support en herstelling ter plaatse. Voor grote organisaties met meerdere virtuele machines is ons proactief support plan de ideale oplossing voor een efficiënte en zorgeloze werking van de ICT-omgeving. Dankzij onze intelligente, proactieve monitoring van uw servers voorkomen wij dat uw organisatie lam wordt gelegd door onverwachte problemen. Wij bieden u een volledige ondersteuning van alle facetten van uw ICT-omgeving: security, connectiviteit, databeveiliging, hardware, enz.


service

Client solutions


meer info


service

Server solutions


meer info


service

Support


meer info


Interessante nieuwtjes

Wij informeren u graag over de nieuwste trends en de meest recente ontwikkelingen in ons domein.
Ontvangt u graag nuttige tips, aankondigingen van spetterende acties en de laatste nieuwtjes over ICT PACTS in uw mailbox?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u gemakkelijk van alles op de hoogte.